Nyheter

Påsklov söndag 4/4

  • 29 mar 2021

Då är det dags Påsklov söndagen den 4/4 - INGEN TRÄNING!

För bredd Pingvin-Haj kommer vi att för vissa grupper (där vi har tränare som inte har påsklov) att kunna erbjuda träning Annandag påsk 5/4.

Separat utskick kommer till de grupper som detta gäller för.

Glad Påsk önskar 

Alesimmarna

 

Nu kör vi igång igen

  • 11 mar 2021

Nu kör vi igång igen!!

Fr o m söndagen den 21/3 startar vi upp simningen igen för Bredden (Pingvin-Haj). Säsongen förlängs t o m 30/5. För att bemöta restriktioner med maxantal personer i simhallen kommer vi justera simtiderna enligt nedan.

RESTRIKTIONER

Simhall och omklädningsrum

I simhallen inkl omklädningsrum får det endast vistas max 30 personer. I och med detta kommer entrédörren in till simhallen vara låst och en tränare kommer att stå vid entrén och dela ut en ”räknelapp” för att vi skall ha möjlighet att kontrollera hur många personer som finns i hallen. Dessa räknelappar skall lämnas till den tränare som står vid dörren när man går ut. Vi ser gärna till att du kommer max 15 min innan träningen startar.

Föräldrar får tyvärr INTE vara med barnen i vattnet eller befinna sig i simhallen. I simhallen får endast tränare och barn vistas.

OMKLÄDNINGSRUM

För omklädningsrummen gäller ett maxantal. I några omklädningsrum får det max vistas 5 personer (2 st omklädningsrum) och i övriga 2 st (4 st omklädningsrum).

Detta kommer att vara en utmaning men här måste ALLA hjälpas åt och visa hänsyn!

Omklädningsrummen kommer att märkas upp med antalet personer och om det är ”Dam” resp ”Herr”. 

I och med denna begränsning ber vi er att komma ombytta till simhallen och duscha på plats innan träningen och duscha hemma efter er träning. När barnen bytt om skall de ta med sig alla sina kläder in till simhallen för att kunna byta om i simhallen efter sitt träningspass.

Tänk på att:

- Vid minsta tecken på förkylning, feber, andningsbesvär eller torrhosta stanna hemma. (Detta gäller alla oavsett funktion/deltagande i vår verksamhet).  
- Har man varit i kontakt med anhöriga, skolkompisar eller andra personer som konstaterats med Corona-virus ska man vara hemma under de kommande två veckorna.  
- Vi följer Folkhälsomyndighetens, ”Simförbundet s” och Riksidrottsförbundets rekommendationer.  
- Har man allmänna frågor om Corona - viruset kan man ringa 113 13. Man kan också söka information på https://www.folkhalsomyndigheten.se, eller www.krisinformation.se

- Om man känner av symptom som feber, hosta eller andningsbesvär måste man ringa 1177 först. 

Meddela tränarna om ditt barn INTE kan komma till sin träning.

Mvh

Alesimmarna

Simhallen fortsatt stängd

  • 2 mar 2021

Ett förtydligande till den information som tidigare gått ut map att kommunen stängt ned all inomhusaktivitet inkl. simhallen från den 18 februari. Detta gäller till den 14 mars p.g.a. ökning av COVID-19 i Ale. Vi återkommer med mer info. 

/Alesimmarna