Intresseanmälan

Om ditt barn vill börja simma med Alesimmarna kan du anmäla barnet till vår intresseanmälansgrupp så skickar vi information när det går att anmäla sig till uppsim inför resp. termin. Uppsimmet har vi så att vi kan leta efter en plats i en grupp på lämlig nivå. Läs mer om detta på sidan "Så anmäler du".

Uppsim inför nästa termin

För att kunna sätta ihop så jämna simgrupper som möjligt brukar vi inför varje termin ha ett sk uppsim där vi låter barnen provsimma och göra lite övningar tillsammans med en tränare så vi får koll på vilken nivå vi skall leta efter plats till för just ditt barn. De minsta barnen har även med sig en förälder i vattnet som stöd.

Uppsimmet går till så att vi har grupper med ca 15 barn / halvtimme och så varvar vi vilka barn som får vara i vattnet med tränarna och de övriga kan med fördel leka vid sidan av tillsammans med en förälder (men var inte i vägen).

OBS! Notera att vi inte kommer att kunna garantera plats till den kommande terminen, men att vi gör vad vi kan för att så många som möjligt skall få plats och de som kommer på uppsim prioriteras.

Vi vill även påminna om att vi såsom en ideell förening och är helt beroende av att föräldrar hjälper till som tränare så tveka inte att kontakta oss före eller under under uppsimmet om ni kan tänka er att hjälpa till som tränare/hjälptränare. Om därmed vi kan starta upp en extra simgrupp får ert barn förtur och reducerad terminsavgift.