SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Så anmäler du

Anmälan för barn

 

Vi tar emot intresseanmälningar genom att anmäla sig till en grupp som heter "Intresseanmälan" om man vill få utskick när det är dags för "uppsim" inför terminen.

Inför varje termin lägger vi upp uppsimsgrupper dit man kan anmäla sitt barn i mån om plats (först till kvarn gäller). Baserat på vilken nivå barnet har letar vi sen efter en plats i en lämplig grupp.

OBS! Det är ingen uttagning utan bara ett sätt att veta vilken nivå barnet ligger på. De som är med på uppimmet har prioritet vid tillsättning av platser.

 

Vi är alltid i behov av att föräldrar ställer upp som tränare och om vi kan starta upp en ny simgrupp om ni ställer upp så får barnet förtur och reducerad terminsavgift.

 

Anmälan för vuxna

 

Vi erbjuder olika nivåer på vuxensim, allt från nybörjare i crawl till avancerad nivå. Mer information om vuxensim hittar du här.

 

Anmälan till vuxensim för Alesimmarnas tränare

  • Välj lämplig grupp och sedan "Reservera en plats"
  • Välj tillvalet Ledarrabatt (1 st) för att få 700kr i rabatt
  • Klicka NÄSTA och genomför betalning.
  • Allt klart – nu är du anmäld!
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Alesimmarna, 31/01 01-31 
Alesimmarna, 22/12 16:12 
 
Simutrustning
Klubbkläder
Sponsorer