SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Alesimmarnas Klubbmästerskap och familjedag
2024-05-12 19:39

Idag var det äntligen dags för vårt klubbmästerskap. Vi inledde förmiddagen med mini KM där våra yngsta simmare fick möjligheten att visa upp sina sim färdigheter  och det de lärt sig under terminen. För många av våra barn i bredden var detta första gången som de tävlade. Ca 70 barn deltog på mini KM och gjorde ett fantastiskt jobb. Tack alla sköldpaddor, pingviner, silverfiskar, guldfiskar och hajar som deltog idag! Ni är super duktiga. Tack alla tränare för ert engagemang och kompetens!!

 

Vid 12 startade det stora KM för våra tävlingsgrupper och även de från bredden som ville testa på.  En hel del personbästa blev det och många rysare också där heaten var otroligt jämna.

 

Vi vill tacka ICA för att de sponsrat med priser till vårt lotteri.

 

Vi vill även tacka övriga sponsorer och alla som var med som funktionärer idag som hjälpte oss att får en sådan lyckad dag!

 

Arbetet med höstens planering av grupper kommer påbörjas inom det närmaste men nu tar bredden en välförtjänt paus och startar upp igen i september. Mer information kommer om några veckor. För de barn som idag har plats i bredden behövs INGEN återanmälan. 

 

Tävlingsgrupperna kör ett par veckor till innan de kan ta en välförtjänt ledighet.

 

Ett stort tack till alla tränare, funktionärer och simmare!

 

Mathilda

Ordförande Alesimmarna

 

 

 

 

 

 

 
Simutrustning
Klubbkläder
Sponsorer